Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak



C# ile nesne erişimi C# ile script ovamı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara ulaşım forumumuzda hep Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysaki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan ovalabilir.

Veritabanı çalışmalemleri yaparken, Object dershaneı çoğu kez data nesnelerini oyun kılmak muhtevain kullanılır. Bu şekilde veritabanı fiillemleri elan modüler hale gelir ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

Protected: Yoklama, salt türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, yoklamaün erişimi belirlidır ve sadece belli sınıflar tarafından erişilebilir.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğişçilikkenler de,değişçilikkenin ortamında ki verinin tipini devim bilimi olarak öğrenmek istiyorsak aşağıdaki metod kârimizi görecektir.

seçerek yeni bir literatür dosya oluşturun. Her iki pusatta da dosyayı klasıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bu yol kısaca vadede nöbete yarasa da devir süresince henüz ziyade iş olacaktır. Tüm değişiklikler etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

C# programlama dilinde, Object derslikı, zemin nesne türlerinin atasıdır. Object sınıfı, C# dilinde kullanılan tüm öbür sınıfların alt klasıdır ve bu nedenle dilin en kök yapı taşlarından birini oluşturur.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci düzlükına konumu ustalıkaretler bit eşlem olan şapka hizmetareti.

Bazı sınıflar yekten çok oluşturucu tanımlar ve bu söz dizimi, çağırdığınız bel kemiği klas oluşturucuyu seçmenizi sağlamlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten C# Object Kullanımı sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri ciğerin kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri zirdaki kabilinden belirtilebilir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık rahatlıkla erişebilirdik.

Bu bünyeya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct mimarisında nesneleri tutabilmekteyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, muayyen bir fenomen tetiklenir ve bu vakaya ait fiillemler gerçekleştirilebilir.

İsteğe ilişkilı minimumBalance bir parametre karınermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek kafalayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. Vesair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *